Hjemmeside

Vælg den perfekte hjemmeside til din virksomhed


Hvad kan vi tilbyde
din forretning?

Udforsk vores forskellige hjemmesidepakker, designet til at imødekomme varierende behov. Fra enkle, brugervenlige løsninger til professionelt designede sider, vi har det, du leder efter. Skab din online tilstedeværelse på din måde.

Essentiel

150kr.

For små virksomheder


  • SSL-Certifikat
  • Caching-implementering
  • Mailadresser
Optimeret

250kr.

For mellem virksomheder


  • SEO optimering
  • Remote Backup
  • SERP rapporter
Fortificeret

500kr.

For store virksomheder


  • IDS/IPS
  • Sårbarhedscanner
  • Opdateringsservice

At vælge den rette hostingplan kan være en udfordring.
Find den perfekte løsning til dine hjemmeside behov nedenfor.

Ved du ikke, hvad du skal vælge?

Lad os hjælpe dig!

Essentiel

Essentiel er fundamentet for din digitale tilstedeværelse.

SSL-certifikat: Med SSL får du en sikker og krypteret forbindelse mellem brugerens browser og din hjemmeside. Dette beskytter de data, der udveksles, mod potentielle angreb eller uautoriseret adgang. Søgemaskiner prioriterer sikre hjemmesider. At have et SSL-certifikat kan forbedre din sides synlighed og rangering i søgeresultaterne, hvilket potentielt tiltrækker flere besøgende.

Caching-implementering: Med hurtigere indlæsningstider skaber caching-implementering en mere behagelig brugeroplevelse. Søgemaskiner belønner hurtige sider, og ved at implementere caching forbedrer du ikke kun brugeroplevelsen, men øger også dine chancer for bedre placeringer i søgeresultaterne.

Mailadresser: Professionel kommunikation med en tilpasset mailadresse. Besøgende og kunder er mere tilbøjelige til at stole på en virksomhed, der kommunikerer gennem en officiel mailadresse. Dette skaber en følelse af troværdighed og sikkerhed.

Essentiel giver dig et solidt fundament, hvor sikkerhed, ydeevne og professionalisme forenes for at støtte dine første skridt på internettet. Gå ind i den digitale verden med selvtillid og pålidelighed.

Optimeret

SEO-optimering:

  • On-Page Optimering: Professionel finjustering af meta-tags, overskrifter og indhold for at forbedre synligheden på søgemaskiner.
  • Keyword Research: Dybdegående analyse og anbefalinger til nøgleord for at tiltrække relevant trafik.
  • Local SEO: Optimer dit websted for lokal søgning og forbedr synligheden i lokale søgeresultater.

Remote Backup: Remote Backup er som et sikkerhedshævet backup-system, der strækker sig ud over det sædvanlige. Med distribuerede backups er dine data ikke kun beskyttet, de er også redundant placeret for øget pålidelighed og bedre katastrofeberedskab.

Automatiske SERP-rapporter: En SERP-rapport, eller Search Engine Results Page-rapport, giver dig indsigt i, hvordan din hjemmeside rangerer på resultatsiderne af søgemaskiner som Google, Bing eller Yahoo.

  • Konkret Indsigt: Få dyb forståelse af din websides ydeevne på søgeresultaterne og identificer områder til forbedring.
  • Historisk Data: Overvåg udviklingen over tid og evaluer effekten af SEO-indsatser.

Optimeret inkludere alle funktioner fra Essentiel.

Ved at vælge Optimeret får du ikke kun avanceret sikkerhed, men også en omfattende pakke af SEO-værktøjer og funktioner, der direkte forbedrer din online tilstedeværelse.

Fortificeret

Hacker Beskyttelse: Vores Fortificeret hostingplan sætter sikkerheden i højsædet med avanceret hackerbeskyttelse. Vi implementerer komplekse sikkerhedsprotokoller, der proaktivt identificerer og afværger potentielle trusler fra uautoriserede adgangsforsøg.

Malware Overvågning og Fjernelse: Daglig overvågning for malware er afgørende for et sikkert digitalt miljø. Vi tilbyder automatiseret fjernelse af malware ved detektion, hvilket sikrer, at dit website forbliver rent og sikkert for både dig og dine besøgende.

Automatiske Sikkerhedsopdateringer: For at forblive et skridt foran de seneste sikkerhedstrusler, sørger vores hostingplan for automatiske sikkerhedsopdateringer. Dette inkluderer løbende justeringer og forbedringer for at opretholde det højeste niveau af beskyttelse.

IDS/IPS (Intrusion Detection System/Intrusion Prevention System): Vores hostingplan inkluderer en avanceret IDS/IPS, der fungerer som en intelligent væg mellem dit website og potentielle trusler. Det registrerer mistænkelig aktivitet, forhindrer indtrængen og styrker dine digitale forsvarslinjer.

Sårbarhedsscanner: For yderligere sikkerhed udfører vores hostingplan regelmæssig scanning for sårbarheder, identificerer potentielle risici og implementerer rettelser for at holde dit website beskyttet.

Fortificeret inkludere alle funktioner fra både Essentiel og Optimeret. Det betyder, at du får ikke kun den avancerede sikkerhed, men også alle de grundlæggende og avancerede funktioner, der er nødvendige for en optimeret og sikker onlineoplevelse.

Ved at vælge vores Fortificeret sikkerhedsniveau får du ikke blot hosting, men en omfattende sikkerhedsløsning, der er udviklet og finjusteret af vores erfarne team af sikkerhedseksperter. Vi tager sikkerheden på dit website alvorligt og forpligter os til at skabe et digitalt miljø, der er sikkert, pålideligt og fremtidssikret.